;

Lillestrøm Away!Endelig seriestart! Med ny trener og ny giv, er vi klare for å trøkke til fra start i år. Mandag 10. april reiser Strømsgodset til Lillestrøm og Åråsen stadion. Det blir uten tvil en knalltøff kamp mot et av lagene som jaktet på medalje i fjor. Det er alltid knalltøffe oppgjør når disse to møtes på Åråsen. Sist Godset tok poeng i Lillestrøm var i 2018. Da endte det 1-1. Vi må helt tilbake til 2015 sist Godset vant på Åråsen. Det endte 2-1 til Drammensklubben. Nå er det på høy tid å sette Lillestrøm på plass igjen. Nå skal det endelig lykkes borte også!

GodsetUnionen har vært der i tykt og tynt, og vi støtter klubben uansett resultater. Der klubben har sviktet, har vi levert. Nå er det på virkelig på tide å reise kjerringa sammen i Lillestrøm. La oss få en pangstart på sesongen!

Bli med til Lillestrøm og støtt klubben mot årets første borteseier på Åråsen!
GodsetUnionen har i årene før pandemien hatt godt oppmøte på Åråsen. Det ønsker vi naturligvis å opprettholde også i år. Bli med på moroa og vis din støtte til klubben. Det er selvfølgelig mulig å få tatt seg en kald en på puben både før og etter kampen. Det samme gjelder naturligvis også på bussen(e)!

GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på kampen. I den anledning har vi valgt å sette opp buss(er) til Åråsen. Bussen koster kun 150 kroner tur/retur. 


BUSS NR 1 er fullsatt. 

BUSS NR 2 er fullsatt.

BUSS NR 3 er fullsatt.

BUSS NR 4 nærmer seg fullsatt!
Vi oppfordrer alle reisende om å forhåndskjøpe kampbilletter. Dette for å unngå unødvendig kø ved inngangen. 
Kjøp billetten som heter "Bortesupporter". 


KJØP KAMPBILLETTER HER! (Link legges inn så fort vi får den tilsendt)

KORT INFO OM BUSSEN!
Dato: 10. april
Oppmøte: 14:45
Avreise
: 15:00
Avreisested: Circle K ved bussterminalen på Strømsø.
Kampstart: 17:00
Hjemreise: Etter kampslutt.
Hjemkomst: Rundt klokken 20:00
Pris: 150 kroner.


Vi må ha 30 påmeldte for å sende bussen!

Betaling for bussen gjøres nå enkelt etter påmeldingen er gjennomført. VED avmelding FØR fristen går ut, vil beløpet for bussen sendes tilbake til deg. Kontakt reiseleder ved spørsmål.

Vi har i utgangspunktet satt opp en 50 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldingen er bindende fra onsdag 5. april klokken 15:00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til onsdag 5. april klokken 15:00. (For å melde deg av bussen, så sender du en SMS til 92 61 39 71)

Detaljer

Arrangør: GodsetUnionen
Dato: 10.04.2023
Påmeldingsperiode: 10.12.2022 - 10.04.2023
Antall påmeldte: 226
Ledige plasser: 0
Totalt antall plasser: 226

Priser og produkter

Pris påmelding kr 150

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter