;

Meld interesse for fotballag barn født 2017

Hei

Ved å melde seg på dette "arrangementet" melder du/dere interesse for oppstartslag for barn født i 2017. Vi vil bruke påmeldingene som grunnlag for å sende ut aktuell informasjon. 


Laget som blir opprettet for barn født i 2017 er åpent både for gutter og jenter, og vil fungere som et miks-lag gjennom hele 2023.  Det legges opp til oppstart fra februar, med en trening i uken på mandager. TUIL forsøker å stille med hovedtrener, men foresatte må være forberedt på å bistå under treningene. 


Ved å følge påmeldingen vil barnet bli meldt inn i klubben (registrer selve barnet). Det anbefales at også en/begge foresatt(e) lager seg en profil i medlemssystemet Rubic, en foresatt trenger ikke melde seg inn i klubben men dette sikrer at informasjon kommer til riktig person. Dette er spesielt viktig om det er søsken som allerede er medlem i TUIL, eller deltar på en annen aktivitet hvor Rubic LagetMitt benyttes. Kobling mellom barn og foresatt kan også gjøres på et senere tidspunkt, men da må klubb kontaktes. 


I oppstarten er det kjent at mange gjerne vil prøve å se om de liker å spille fotball. Det vil gjennomføres en prøveperiode de første treningene før det tas en avgjørelse på om barnet fortsetter eller ikke, og først etter dette blir faktura produsert. Det finnes mer info om medlemskontingenter her: Medlemskontingenter (tuil.wiki) (og generelt mye annen info om klubben). 


Skulle det være noen spørsmål eller ønske om mer informasjon kan man ta kontakt på post@tuil.no


Detaljer

Arrangør: TUIL Tromsdalen Fotball

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter