;

2023 - Nivå 1 - Optimist, Brett og Feva - kveld

I mai starter vi opp med nye nivå 1 grupper for Optimistjolle, Brett og Feva med trening to kvelder i uken. Sesongen varer frem til høstferien med et opphold i sommerferien. På nivå 1 lærer seilerne grunnleggende seilteknikk gjennom lek og moro på vannet.  Vi har dyktige instruktører som har fokus på gode seilopplevelser. 

Optimistjolle: Passer fra 7 år og oppover. Optimistjolle er verdens største båtklasse og blir brukt til opplæring i hele verden. Som Optimistjolleseiler hos oss lærer du grunnleggende seiling og teknikk, hvordan rigge og ikke minst glede og trygghet på sjøen

Brett: Passer fra 9 år og oppover. Brettseiling er i vinden som aldri før. Som brettseiler hos oss lærer du grunnleggende seiling, hvordan rigge og de ulike brett-teknikkene i forskjellige forhold. Dersom det blir mange påmeldte, vil vi dele i to grupper; en 9-12 år og en 12-16 år. 

Tomannsjolle – Feva: Passer fra 10 år og oppover. Feva er en tomannsbåt - noe som gjør at man lærer å samarbeide ombord samtidig som man lærer å seile, rigge og mestre elementene. 

Informasjonsmøte blir onsdag 26. april kl 18.00 på Seilsportsenteret

Oppstart blir helgen 6-7. mai kl. 12.00 til 16.00 

Gruppene seiler deretter: hver mandag og onsdag kl. 17.30 til 19.30 For at seilerne skal få en best mulig utvikling og tid på vannet er følgende dager satt opp i tillegg: Søndag 4.juni kl 16-19, lørdag 17. og søndag 18. juni kl. 10-14 Oppstart etter sommeren blir mandag 14. august og deretter hver mandag og onsdag frem til høstferien.

Av utstyr trenger du kun våtdrakt og vest. Båt eller brett kan du leie. 

Treningsavgift vår (betales ved påmelding): kr 1700,- + evt. kr 1150,- for å leie båt eller brett hvis du trenger det.  

Treningsavgift høst (faktureres etter oppstart høstsesong):   kr 1700,- + evt. kr 1150,- for å leie båt eller brett hvis du trenger det.

For å kunne melde på kurs/treningsgrupper må deltager være medlem / bli medlem av KNS. 

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du kontakte leder på KNS Seilsportsenter; Geir Dahl Andersen, mail: geir@kns.no eller tlf 916 01 352


Sommertilbud:

I uke 26 og i uke 33 arrangerer vi SailCamp. Dette er sommerleirer på dagtid (mandag til fredag)  med fokus på seilopplæring, seilglede og mestring. Deltagerne på våre nybegynner- og viderekommende grupper har fortrinnsrett (frem til 1. april) til å melde seg på en av  Sailcamp ukene. Gjennom deltagelse her vil barna få et veldig godt grunnlag inn i høstsesongen.  Mer informasjon og påmelding finner du her:  https://app.rubic.no/Public/Events/4855


Detaljer

Arrangør: Kongelig Norsk Seilforening

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 1700 til 2850

  • Optimist - med egen båt kr 1700
  • Optimist - med leie av båt kr 2850
  • Feva NB - med leie av båt kr 2850
  • Brettseiling med leie av brett kr 2850
  • Brettseiling med eget brett kr 1700

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter