;

H20 Gymlekfabrikken Foreldre og barn (2-4år)

    • Våre foreldre og barn parti er ett tilbud for de minste barna(2-4år) og foreldrene sammen. Tilbudet kombinerer aktivitet for både barna og foreldrene, der foreldrene bidrar og hjelper barna underveis. Trener gir instruksjoner og bidrar for ett godt og variert tilbud, men det er også viktig at foreldrene deltar.

    • Fokuset på treningene varierer mellom temaene "Hinke og hoppe", "Balanse", "Rytme", "Koordinasjon" og "Fallskjerm og sirkus".

    • I "Gymlek"-konseptet kombineres grunnøvelser i gymnastikken med lek gjennom de ulike temaene. Dette gir barna allsidig bevegelsestrening og stimulering av grunnmotoriske ferdigheter

Hver trening starter i "starthulen" her får man presentert dagens tema og varmer opp i ca. 20 minutter med fokus på temaet for dagen. Deretter fortsetter treningen ute i "apparathulen". Her blir foreldrene instruert i hvordan de kan hjelpe barna i de ulike apparatene. Treneren hjelper til med forslag til øvelser og sikring av barna.

Barna må ha på seg tøy som er godt å bevege seg i. Det brukes ikke sko; det beste er å turne barbeint.


PRIS (for resten av semesteret): KR 1200,- (+medlemsavgift à 350kr)


PRIS: KR 2150,-  (+medlemsavgift à 350kr)

(+ All deltakelse på aktivitet i Holmen Tropp og Turnforening krever medlemskap som i 2020 koster kr 350,-. Medlemsavgiften dekker forsikring under trening og under reisen til og fra.)
Obs! Ved påmelding innen 1.juli gir vi KR 500,- i rabatt. Rabatten er KR 500,- uavhengig hvor mange dager i uken man melder seg på. 
Høstsemesteret starter i uke 35, og avslutter i uke 49. 

Påmeldingen er bindende.


HVOR ER GYMLEKFABRIKKEN?
Du finner Gymlekfabrikken i Skeidarbygget på Holmen; på siden som vender mot fotballbanene (ved Jysk vareutlevering) er det en "rampe" dere kan kjøre/gå opp til 2.etasje. Det er bra med gratis parkeringsplasser rett utenfor inngangsdøren. Inngangsdøren er lilla og merket med "Gymlekfabrikken".

Detaljer

Arrangør: Holmen Tropp og Turnforening

Priser og påmeldingsvalg

Pris påmelding fra kr 0 til 1200

  • TIRSDAG, kl 17:00 - 17:45 kr 1200
  • ONSDAG, kl 17:00 - 17:45 kr 1200
  • TORSDAG, kl 17:00 - 17:45 kr 1200
  • Venteliste Torsdag

Du er ikke påmeldt