;

H20 Gymlek 5-6år

PRIS (for resten av semesteret): KR 1200,-


PRIS: KR 2150,- 


All deltakelse på aktivitet i Holmen Tropp og Turnforening krever medlemskap som i 2020 koster kr 350,-. Medlemsavgiften dekker forsikring under trening, samt forsikring under reisen til og fra. 
Obs! Ved påmelding innen 1.juli gir vi KR 500,- i rabatt. Rabatten er KR 500,- uavhengig hvor mange dager i uken man melder seg på. 

Påmeldingen er bindende.

Treningene er på Gymlekfabrikken (Vogellund 31). 
Høstsemesteret starter i uke 35 og varer ut uke 49. 

LITT INFORMASJON:
Fokuset på treningene varierer mellom temaene "Hinke og hoppe", "Balanse", "Rytme", "Koordinasjon" og "Fallskjerm og sirkus".

I "Gymlek"-konseptet kombineres grunnøvelser i gymnastikken med lek gjennom de ulike temaene. Dette gir barna allsidig bevegelsestrening og stimulering av grunnmotoriske ferdigheter

Hver trening starter i "starthulen" her får barna presentert dagens tema og varmer opp i ca. 20 minutter med fokus på temaet for dagen. Deretter deler trenerne barna i grupper og fortsetter treningen ute i "apparathulen". Her fortsetter de treningen i ulike apparater, med nye utfordringer.

Barna må ha på seg tøy som er godt å bevege seg i. Det brukes ikke sko; det beste er å turne barbeint.


HVOR ER GYMLEKFABRIKKEN?
Du finner Gymlekfabrikken i Skeidarbygget på Holmen; på siden som vender mot fotballbanene (ved Jysk vareutlevering) er det en "rampe" dere kan kjøre/gå opp til 2.etasje. Det er bra med gratis parkeringsplasser rett utenfor inngangsdøren. Inngangsdøren er lilla og merket med "Gymlekfabrikken".
Adresse: Vogellund 31, 1394 Nesbru


Detaljer

Arrangør: Holmen Tropp og Turnforening

Priser og påmeldingsvalg

Pris påmelding kr 1200

  • TIRSDAG, kl 18:00 - 18:45 kr 1200
  • ONSDAG, kl 18:00 - 18:45 kr 1200

Du er ikke påmeldt