;

H20 Gymlek aspirant (1.klassinger/6-7år)

PRIS (for resten av semesteret): KR 1200,-


PRIS: KR 2150,- 

All deltakelse på aktivitet i Holmen Tropp og Turnforening krever medlemskap som i 2020 koster kr 350,-. Medlemsavgiften dekker forsikring under trening, samt forsikring under reisen til og fra. 
Obs! Ved påmelding innen 1.juli gir vi KR 500,- i rabatt. Rabatten er KR 500,- uavhengig hvor mange dager i uken man melder seg på. 

Påmeldingen er bindende.


LITT INFORMASJON:
Gymlek aspirat er en videreføring av våre gymlekparti på Gymlekfabrikken, og er åpent for alle som går i første klasse på skolen. 

Fokuset på treningene varierer mellom temaene "Hinke og hoppe", "Balanse", "Rytme", "Koordinasjon" og "Fallskjerm og sirkus".
I "Gymlek"-konseptet kombineres grunnøvelser i gymnastikken med lek gjennom de ulike temaene. Dette gir barna allsidig bevegelsestrening og stimulering av grunnmotoriske ferdigheter

Hver trening starter i "starthulen" her får barna presentert dagens tema og varmer opp i ca. 30 minutter med fokus på temaet for dagen. Deretter deles barna i grupper og fortsetter treningen ute i "apparathulen". Her fortsetter de treningen i ulike apparater, med nye utfordringer.

Barna må ha på seg tøy som er godt å bevege seg i. Det brukes ikke sko; det beste er å turne barbeint.


HVOR ER GYMLEKFABRIKKEN?
Du finner Gymlekfabrikken i Skeidarbygget på Holmen; på siden som vender mot fotballbanene (ved Jysk vareutlevering) er det en "rampe" dere kan kjøre/gå opp til 2.etasje. Det er bra med gratis parkeringsplasser rett utenfor inngangsdøren. Inngangsdøren er lilla og merket med "Gymlekfabrikken".
Adresse: Vogellund 31, 1394 Nesbru


Detaljer

Arrangør: Holmen Tropp og Turnforening

Priser og påmeldingsvalg

Pris påmelding fra kr 0 til 1200

  • MANDAG, kl 18:00 - 19:15 kr 1200
  • Venteliste tirsdag
  • TORSDAG, kl 18:15 - 19:30 kr 1200

Du er ikke påmeldt