;
EventDetails

Para World Cup Lillehammer 2019

Funksjonær-arrangement

Dette arrangementet er ferdig

Kjære idrettsvenn!


Vi trenger frivillige til «prøve-VM»/verdenscup langrenn/skiskyting for parautøvere i perioden 10. til 19. desember – meld deg her!

Vil du være med å vise verden at Lillehammer kan gjennomføre det største vinteridrettsarrangementet for parautøver sidenParalympics i 1994?

I 2021, 27 år etter Paralympics, skrives det på ny historie i Lillehammer når det første felles VM i snøidrettene langrenn, skiskyting, alpint og snowboard for parautøvere kommer til byen. Men jobben starter allerede 10. desember (- om 41 dager i dag)! Da kommer verdens beste parautøvere innen langrenn/skiskyting til Lillehammer for å delta «prøve-VM»/verdenscup på Birkebeineren skistadion, og vi trenger frivillige.

Bli med på veien mot VM – meld deg som frivillig til «prøve-VM»/verdenscup i langrenn/skiskyting for parautøvere i dag!

Vi henvender oss nå både til deg som tidligere har stilt opp for alle de viktige vinteridrettsarrangementene i Lillehammer, og til deg som ønsker å bidra fremover. Vi vet det ikke er lenge til «prøve-VM»/verdenscup i desember, og vi håper du igjen vil være med å bidra. Din innsats er av stor betydning!


VM´et i 2021 er tildelt Norge og Lillehammer av Den internasjonale paralympiskekomiteen (IPC). Norges skiforbund, som samarbeider med Norges skiskytterforbund og Norges Brettforbund om VM, har tildelt Lillehammer Olympiapark AS ansvaret for konkurransene i langrenn- og skiskyting.

Stor og entusiastisk VM-hilsen fra

Ola Keul
Prosjektleder VM 2021

og

Lillehammer Olympiapark AS

Detaljer

Arrangør: Lillehammer Olympiapark AS
Startdato: 08.12.2019
Sluttdato: 21.12.2019

Dokumenter

Ingen dokumenter angitt

Kontaktperson

Rianne Puijk Vaagland
Funksjonæransvarlig
Mobil: 98817654
Epost: rianne.vaagland@olympiaparken.no