;
EventDetails

World Para Snow Sports Championships

Funksjonær-arrangement

Du er ikke påmeldt dette arrangementet

Til VM i snøsport for parautøvere, som holdes på Lillehammer og Hafjell i februar 2021, samles for første gang verdens beste innen alpint, langrenn, skiskyting og snowboard til et felles verdensmesterskap. VM blir arrangert av Norges Skiforbund, Hafjell-Kvitfjell Alpin, Lillehammer Olympiapark, Norges Skiskytterforbund og Brettforbundet.


I alpint skal det arrangeres konkurranser i alle øvelser (SL, GS, SG, SC og DH), både for blinde/svaksynte, sittende og stående utøvere. Her kan du se klipp fra verdens beste parautøvere under World Cup i Sakhalin 2020. Alle konkurranser vil foregå i Hafjell, på lik linje med Snowboard-konkurransene. Det skal arrangeres både snowboard cross og dual banked slalom. For å klargjøre snowboardløypene ble det i mars 2020 hentet inn eksperthjelp fra Canada for å bygge disse. Dette krever mange timer med arbeid, og du kan ta en titt på arbeidet deres og bli inspirert til hva som må til herTidlig i mars 2020 rakk vi kun å arrangere dual banked slalom i Hafjell, og her kan du se klipp fra dette. Vi gleder oss stort til å gjennomføre alle øvelser i februar 2021! 


På Birkebeiner Skistadion skal det arrangeres langrenn og skiskyting. I desember 2019 ble det arrangert World Cup i begge grenene, og her kan du se klipp fra langrennsøvelsene. Om du er nysgjerrig på skiskytingen kan du se klipp her fra strålende dager på Lillehammer. Og du, i februar 2021 blir det enda mer storslått! 

Detaljer

Arrangør: Norges Skiforbund
Startdato: 05.02.2021
Sluttdato: 22.02.2021

Belønninger

Klespakke
4 Dager

Dokumenter

Ingen dokumenter angitt

Kontaktperson

Ingen kontaktperson oppgitt