;
EventDetails

World Para Snow Sports Championships

Funksjonær-arrangement

Laster

{{statusText}}

Søk kun akkreditering

Til VM i snøsport for parautøvere, som holdes på Lillehammer og Hafjell i januar 2022, samles for første gang verdens beste innen alpint, langrenn, skiskyting og snowboard til et felles verdensmesterskap. VM blir arrangert av Norges Skiforbund, Hafjell-Kvitfjell Alpin, Lillehammer Olympiapark, Norges Skiskytterforbund og Brettforbundet.


I alpint skal det arrangeres konkurranser i alle øvelser (SL, GS, SG, SC og DH), både for blinde/svaksynte, sittende og stående utøvere. Her kan du se klipp fra verdens beste parautøvere under World Cup i Sakhalin 2020. Alle konkurranser vil foregå i Hafjell, på lik linje med Snowboard-konkurransene. Det skal arrangeres både snowboard cross og dual banked slalom. For å klargjøre snowboardløypene ble det i mars 2020 hentet inn eksperthjelp fra Canada for å bygge disse. Dette krever mange timer med arbeid, og du kan ta en titt på arbeidet deres og bli inspirert til hva som må til herTidlig i mars 2020 rakk vi kun å arrangere dual banked slalom i Hafjell, og her kan du se klipp fra dette. Vi gleder oss stort til å gjennomføre alle øvelser i januar 2022! 


På Birkebeiner Skistadion skal det arrangeres langrenn og skiskyting. I desember 2019 ble det arrangert World Cup i begge grenene, og her kan du se klipp fra langrennsøvelsene. Om du er nysgjerrig på skiskytingen kan du se klipp her fra strålende dager på Lillehammer. Og du, i januar 2022 blir det enda mer storslått! 

NB! Programmet for VM er ikke helt klart enda. Det kan komme endringer, og om dette påvirker din påmelding kan du gi beskjed til oss på frivillig@lillehammer2021.no, så endrer vi dagene dine. Vi gir beskjed så snart programmet er 100% klart. 

Vakter

Overnattingssted: {{projectPerson.projectApplication.accommodationSite}} Ikke tildelt

{{day.projectDay.name}} {{day.projectDay.dayDate | date: 'dd.MM.yyyy'}}

{{day.projectDay.description}}

{{pos.projectPosition.name}}
{{pos.person.firstName}} {{pos.person.lastName}}
{{pos.projectPosition.startDate | date: 'HH:mm'}} til {{pos.projectPosition.endDate | date: 'HH:mm'}}
{{pos.projectPosition.location}} Ingen oppmøtested
{{pos.projectPosition.description}} Ingen beskrivelse

Ikke tildelt vakt
{{day.projectFunctionCategory.categoryName}}

Detaljer

Arrangør: Norges Skiforbund
Startdato: 07.01.2022
Sluttdato: 25.01.2022

Påmeldte

{{projPerson.person.firstName}} {{projPerson.person.lastName}} {{projPerson.statusText}}

Akkreditering

Soner: Ingen soner tildelt {{zone.code}} - {{zone.name}},
Dager: Ingen dager tildelt {{day.date | date: 'dd.MM.yyyy'}},

Belønninger

Klespakke
4 Dager

Dokumenter

Ingen dokumenter angitt

Kontaktperson